Estudi Europa
C. Borriana, 8
08201 Sabadell (Barcelona)
T. (+34) 937 254 277

www.caba.cat // caba@caba.cat
Estudi Amèrica Llatina
C. Mauricio Ravel, 196
15037 San Borja (LIMA)
T. (+51) (01) 624 9182
www.caba.pe // caba@caba.pe
A Caba treballem des de la transversalitat, convençuts que la suma de coneixements i experteses és la millor manera de créixer en valor.
 
 

 

 

 

Edificació sostenible:
Creem edificis sostenibles amb dos prismes: la transversalitat i la socialització de la sostenibilitat.
Per una banda, analitzem cada projecte de forma global, sense oblidar cap dels aspectes que afecten l'edificació i plantegem una proposta integral de sostenibilització deixant la porta oberta al client perquè decideixi fins on vol arribar.
En l'execució, podem coordinar el projecte integral de sostenibilització i realitzar-ne també els serveis d'enginyeria.
Per l'altra, la nostra trajectòria i experiència en projectes de sostenibilització ens permeten treballar amb solucions ràpides i econòmiques, sense necessitat de recórrer a tecnologies cares i experimentals. L'objectiu és treballar la sostenibilitat amb solucions senzilles.
Partim de la base que la sostenibilització d'un edifici ha de ser assequible per a tothom.
Màrqueting sostenible:
Apostar per un edifici sostenible aporta valor econòmic i ambiental al seu projecte, així com un increment del benestar dels seus usuaris. Alhora és un pilar fonamental per a l'estratègia de màrketing de l'empresa, que permet posar en valor la marca.
Ajudem els clients a comunicar el seu projecte i a argumentar els beneficis del nou edifici. És la clau per treure'n una rendibilitat i assolir reconeixement, prestigi i un posicionament alineat amb la sostenibilitat.
Difusió i sensibilització:
Només amb la transmissió de coneixement i amb una tasca de divulgació conscient al darrere, els projectes d'edificació sostenible cobren el seu veritable sentit.
Expliquem el que fem amb voluntat d'arribar a professionals i a l'entorn proper. Organitzem i participem a jornades, xerrades,portes obertes, exposicions i presentacions a instàncies dels clients, personalitzant i adequant l'acció a les seves necessitats. D'aquesta manera, els usuaris i l'entorn coneixen el valor de l'edifici sostenible.
Inversió en actius energètics:
Creem productes financers basats en actius energètics d'edificis sostenibles. Presentem a l'inversor un estudi de viabilitat i un pla de negoci amb un ROI assegurat d'entre el 15 i el 20% per a un període tancat.
Els productes financers energètics són totalment segurs (rendiment assegurat i amb garantia de la maquinària) i sense fluctuacions (benefici mensual uniforme), a banda que aporten un prestigi que no ofereixen els borsàtils.
Productes de sostenibilitat a mida:
Posem el nostre coneixement al servei del client. Escoltem les seves necessitats i desenvolupem un projecte que s'hi ajusti a la perfecció. Cada producte és diferent, però donem resposta entre d'altres a:
- Establiment dels mecanismes tècnics i financers i redacció del contracte entre administració i entitats privades per a la inversió en edificis públics.
- Estudi certificador de les propietats, beneficis o avantatges medi ambientals, energètics o econòmics de productes concrets.
Certificacions i prestigi ambiental:
Guiem els nostres clients en el procés d'obtenció de certificacions que reconeixen les bones pràctiques en sostenibilitat i eficiència dels edificis. Assessorem, fem seguiment i realitzem les gestions necessàries per certificar en sostenibilitat, com per exemple: LEED, BREEAM, Greenbuilding i altres.
Enginyeria:
La projecció, execució i direcció d'obres és l'ADN de Caba, la paret mestra que sustenta el valor afegit que la sostenibilitat i l'eficiència energètica aporten als nostres projectes.
La nostra experiència i expertesa en tota mena d'edificis i projectes, també en l'àmbit internacional, ens permeten oferir solucions adaptades a cada cas particular.
Consultoria energètica i ambiental:
Fem auditories a mida, perquè entenem que cada edifici és únic i cada projecte té unes necessitats concretes i una solució òptima. El nostre coneixement, expertesa i experiència aporten valor a la decisió final de cada estudi.
Tramitem subvencions, oferim assessorament i acompanyament. Posem el nostre coneixement al servei del client.
Innovació:
"La vida és com anar en bicicleta. Per mantenir l'equilibri, no podem deixar de pedalar" deia Einstein. Aquesta és l'actitud de Caba respecte la innovació: la creativitat, sumada a la constància per avançar en la sostenibilització.
Valor econòmic i ambiental:
Entenem la sostenibilitat com a un binomi entre el respecte al Medi Ambient i el retorn econòmic. Així, qualsevol de les accions que plantegem tenen un retorn econòmic i ambiental.
Expertesa:
La suma de l'expertesa del nostre equip i la de la pròpia empresa, pionera en els serveis de sostenibilitat, ens permeten aportar als projectes el valor de l'experiència en tot tipus de projectes.
Cowork:
Entenem la nostra feina com la suma de disciplines que porten a la sostenibilitat. Ens coordinem amb els partners que el client escull per a cada projecte. El cowork és un dels pilars de la nostra filosofia.