Estudi Europa
C. Borriana, 8
08201 Sabadell (Barcelona)
T. (+34) 937 254 277

www.caba.cat // caba@caba.cat
Estudi Amèrica Llatina
C. Mauricio Ravel, 196
15037 San Borja (LIMA)
T. (+51) (01) 624 9182
www.caba.pe // caba@caba.pe
A Caba som pioners en la consultoria d'eficiència energètica i integració d'energies renovables. Utilitzem els recursos de l'enginyeria per optimitzar el consum energètic dels edificis i fer-los més rendibles.

Caba:
Estem especialitzats en enginyeria i consultoria en eficiència energètica i integració d’energies renovables. Aportem solucions integrals als projectes, combinant l’enginyeria, les solucions energètiques eficients i la consultoria, amb la incorporació d’energies renovables. El resultat final: edificis sostenibles, rendibles per als usuaris i promotors, per al Medi Ambient i per al futur.

L’enginyeria sostenible aporta valor afegit al progrés. Per això, apostem pel progrés, però des del prisma de l’eficiència, de la reducció de les emissions de CO2, de l’optimització de l’ús de l’energia ... Des del prisma del compromís del present, per al futur.

Caba neix quan la inquietud per l'eficiència energètica i les normatives i legislació que hi fan referència tot just començaven a desvetllar-se.

Des de llavors els professionals que integrem aquest despatx d'enginyeria i consultoria energètica hem desenvolupat projectes referents en diversos sectors com equipaments educatius, sociosanitaris o culturals, habitatges protegits i privats, edificis industrials, oficines, etc.

De l'àmbit nacional en els primers anys de treball s'ha iniciat el salt a la internacionalització amb l'entrada al mercat del Marroc l'any 2009.
  Filosofia Caba:
El sector de la construcció passa per moments de transformació i camina cap a un futur on les energies renovables i l'eficiència energètica juguen un paper determinant. Examinar el consum energètic dels edificis i buscar-ne la optimització s'està convertint en un procés d'alt valor afegit i indispensable per a dotar els edificis de les solucions més indicades i rentables en tots els aspectes del projecte.

L'enginyeria es perfila com un mitjà clau per assolir amb èxit aquests processos i a Caba identifiquem els nostres valors en el rigor, la professionalitat, la flexibilitat, la proximitat i l'experiència per oferir solucions orientades al client.