Estudi Europa
C. Borriana, 8
08201 Sabadell (Barcelona)
T. (+34) 937 254 277

www.caba.cat // caba@caba.cat
Estudi Amèrica Llatina
C. Mauricio Ravel, 196
15037 San Borja (LIMA)
T. (+51) (01) 624 9182
www.caba.pe // caba@caba.pe
L'equip de Caba el formem persones amb especialitzacions i perfils professionals diversos i complementaris. Treballem de manera transversal i coordinada en cada projecte, sempre compromesos amb el respecte pel Medi Ambient.
Equip humà:
Els professionals que formem Caba som enginyers, arquitectes, ambientňlegs i consultors amb una ŕmplia formació i experičncia en diferents camps de l'enginyeria. La diversitat de les nostres especialitzacions ens permet donar resposta a una gran varietat de projectes d'edificació i urbanisme. Ens estructurem en quatre grans ŕrees especialitzades en enginyeria, consultoria energčtica, sistemes energčtics i direcció d'obres que treballen permanentment de forma coordinada.
 
Creiem fermament en la necessitat de crear agrupacions multidisciplinàries de professionals capaços de treballar en equip i de manera transversal per aconseguir els objectius finals de cada projecte.

Tots tenim un ferm compromís amb el Medi Ambient convençuts que integrar solucions energètiques i consultoria amb el respecte per l'entorn i l'enginyeria formen un equip guanyador.